Image is not available

Helldog

&

. . . so far

the story

Konceptet
bakom korven

Det fanns en gång en helt "vanlig" korvvagn i gamla stan en sån där som hade allt både "Bamse", "Chorizo" och en vanlig "kokt med bröd." d.v.s. det fanns mera spännande mat att finna runt närmaste hörn. Det måste väl ändå vara så att man gärna vill ha något lite mera minnesvärt av en utekväll än en "kokt med bröd"? Några veckors "experimenterande i köket" senare med var ATOM född. En riktigt god korv, fast stark och god, äh ... inte en "kokt med bröd" - Nått att täppa till käften med på den mest luttrade korvälskaren. Grundtanken som föddes i Jespers kök den där kvällen, det är den som allt sedan styrt framgångskonceptet . . .
- att det du får serverat ska vara skitgott och att du som köper en korv också ska bli serverad en riktig korv. . . . Fast en god korv kanske inte är riktigt allt som behövs för att göra kvällen riktigt minnesvärd, en korv som ATOM gör att man kommer tillbaka en annan kväll, men inget man skryter för sina kompisar om . . . sagt och gjort HARAKIRI var född !

Image is not available

Harakiri korv

alla idioter !

Här älskar vi

Visst är det så att vår starkaste korv fått ett rykte om att vara "idiotföda" speciellt kanske då man är ute och busar lite nån kväll.
Vi vet att många gärna kommer den här vägen bara för att testa vad de tål.
Är du en av dessa som brukar beställa det starkaste hos Indiern eller Thailändaren och gärna ber dem lägga på lite extra?
Då är det dig som vi nu skrattar åt, vi tror nämligen inte att du vet vad stark mat egentligen är. Men vi ber dig ändå att komma den här vägen och testa din "idiotnivå"

Image is not available

Jesper Levin

Vem är han egentligen?

Men finns det nått mera som döljer sig bakom den något råa fasaden?

Det står en knäppgök i en vagn och kastar elakheter på alla som råkar komma i närheten. Han serverar dessutom en jävligt god korv.

Den som varit i gamla stan en festkväll har väl inte kunnat missa att det sen några år tillbaka finns en alldeles förträfflig träffpunkt där man bara kan stå och beundra det som pågår.

Vi känner väl alla till den otrevliga korvgubben i Gamla stan som hånar sina kunder och som alltid verkar få det sista skrattet.

Vi har väl alla sett klippen då han vägrar servera vissa individer bara för att de inte vet hur man beter sig i en korvkö.

Slider